Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miniklerden Albay Binici’ye Türk bayrağı

Aydede Anaokulu öğrencileri, Yalova İl Jandarma Komutanı Albay Naci Binici'yi makamında ziyaret ederek milli duygularımızı simgeleyen şanlı Türk bayrağını hediye ettiler. Bu anlamlı jest karşısında duygulanan Binici, minik öğrencilere tek tek sarılarak teşekkür etti

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 15:06
Kaynak: Yalova Hayat
Miniklerden Albay Binici’ye Türk bayrağı

Vatan ve millet sevgisinin Türk milletinin mayasında olduğunu ifade eden Binici, çocukların milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesinin ve çağın gerekliliklerine uygun eğitim almalarının önemini vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Albay Binici, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu anlamlı ziyaretleri bizi çok mutlu ediyor. Onların vatan sevgisini ve milli bilincini görmek bizlere büyük bir umut veriyor. Onları en iyi şekilde yetiştirmek için hep birlikte çalışmalıyız” dedi.

Miniklere jandarma kepi hediye eden Binici, Aydede Anaokulu öğretmen ve velileriyle de sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu.Ziyarette bulunan Aydede Anaokulu öğrencileri Derin Karaarslan, Elif Yıldız Gül, Arden Sezen ve Alparslan Yıldırım'a öğretmenleri ve velileri de eşlik etti.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.