Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li vekil Tahsin Becan başkanları ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Tahsin Becan, yerel seçimlerde göreve gelen CHP’li başkanları ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 14:56
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP'li vekil  Tahsin Becan başkanları ziyaret etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ardından, Yalova’da göreve gelen başkanlara hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil ve Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil ve Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay'ı makamında ziyaret eden Becan, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Becan, ziyaretlerinde Yalova'nın geleceği için yapılan çalışmalara desteklerini ilettiklerini belirtti ve yerel yöneticilere olan güvenlerinin tam olduğunu vurguladı. Devamında ise birlikte Yalova'nın daha güzel günlere taşınacağına inandıklarını ifade etti.

Ziyaretlerin ardından CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan tarafından yapılan açıklamada, Yalova'nın kalkınması ve gelişmesi için birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiği vurgulandı. Becan, yerel yöneticilerle yapılan işbirliğinin Yalova'nın refahı ve ilerlemesi için önemli olduğunu belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.