Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekil Akyol, Çocuk Meclisi üyeleri ile buluştu

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, üyesi olduğu TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 28. Dönem Başkanı ve Yönetimini ağırladı

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 14:59
Kaynak: Yalova Hayat
Vekil Akyol, Çocuk Meclisi üyeleri ile buluştu

TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve diğer komisyon üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 28. Dönem Başkanı ve Yönetimini TBMM'de ağırladı. Ziyarette, çocuklar geleceğe dair projelerini sundular, merak ettikleri konularda komisyon üyelerine sorular yönelttiler ve fikir alışverişinde bulundular.
Komisyon Başkanı Katırcıoğlu, "Kıymetli çocuklarımızın yönelttikleri sorular, geleceğe dair projeleri ve tükenmeyen enerjileri ile bizlere sağladıkları motivasyon için teşekkür ediyoruz. Onların istekleri ve hayalleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çocuklarımızın sesini duymak ve onlarla birlikte geleceği inşa etmek bizim için çok önemli” dedi.

-

Milletvekili Akyol ise, “Çocuklarımızın fikirlerini ve isteklerini dinlemek, onlarla birlikte olmak bizim için büyük bir keyif. Geleceğin temsilcileri olan çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı ve üyeleri de komisyon üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ederek, "TBMM'yi ziyaret etmek ve komisyon üyelerimizle buluşmak bizim için çok önemli bir deneyim oldu. Gelecekte de bu tür etkinliklerin devam etmesini diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.