Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mezarlıklar detaylıca yıkanıyor

Yalova Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, Şehir Mezarlığı ve Paşakent Mezarlığında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 15:02
Kaynak: Yalova Hayat
Mezarlıklar detaylıca yıkanıyor

Mezarlıklar Müdürlüğü imkanlarıyla sağlanan basınçlı yıkama aracı ile her iki mezarlıkta bulunan mezarlık yolları ve ara yollar yıkanıyor. Aynı zamanda yabani otlardan arındırılması için ilaçlama gerçekleştiriliyor. İlk olarak Yalova Belediyesi Şehir Mezarlığında başlatılan çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte ardından Paşakent Mezarlığında yıkama ve yabani otların ilaçlamaları gerçekleştirilecek.
 

Yabani otlar için ilaçlama yapılıyor
Yapılan yıkama ve ilaçlama hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri, “Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan aracımıza kendi imkanlarımızla basınçlı su veren cihazın montajını gerçekleştirdik. Personellerimiz bu aracımızla mezarlık yollarını ve özellikle araçların giremediği ara yolları yıkıyor ve aynı zamanda yabani otlardan arındırmak için ilaçlamalarını gerçekleştiriyor. İlaçlamalarda kesinlikle çiçekler ve bitkilere zarar verilmemektedir. Şuan için yıkama ve ilaçlama çalışmalarımız şehir mezarlığında devam etmektedir.

Önümüzdeki günlerde Paşakent Mezarlığında çalışmamız başlayacaktır” dediler.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.