Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Belediye Başkanı Canbay, ‘’Subaşı’nda sokaklar daha sağlıklı bir hale kavuştu’’

Subaşı Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Subaşı Belediye Başkan Adayı Turan Canbay, görev süresi boyunca beldede gerçekleştirmiş olduğu parke taşı çalışmalarını vatandaşlar ile paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 08:18
Kaynak: Murat Can Aytemur
Subaşı Belediye Başkanı Canbay, ‘’Subaşı’nda sokaklar daha sağlıklı bir hale kavuştu’’

‘’Üç Mahalle Tek Yürek’’ sloganıyla her zaman sosyal belediyecilik anlayışına sahip bir yönetim gerçekleştireceğini söyleyerek vatandaşla kurmuş olduğu samimi bağı devam ettireceğini belirten, Subaşı Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Subaşı Belediye Başkan Adayı Turan Canbay, son olarak yapmış olduğu paylaşımda Subaşılılara, göreve geldiği günden şimdiye kadar geçen süreçte yapmış olduğu parke taşı çalışmalarından bahsetti.

Canbay sözlerinde ilk olarak, ‘’Merkez Mahallesi’ndeki en eski yol olan 12. sokak ve 14. sokağın bir kısmındaki parke taşları ve bordürleri yeniledik. Böylece zamanla bozulan ve deforme olan sokaklar daha sağlıklı bir hale kavuştu’’ dedi ve estetik açıdan çok daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirtti. Sözlerine devam eden Canbay devamında ise, ‘’Belde Kabristanlığımıza giden mezarlık yolumuzda parke taşı ve bordür döşeme çalışmasını tamamladık. Artık yazın toza, kışın çamura maruz kalmadan yitirdiğimiz atalarımızı, büyüklerimizi ziyaret edebileceğiz. Merkez Mahallesi’ndeki çıkmaz sokaklarımızı bir bir açmaya devam ediyoruz. 17. ve 19. sokaklarımızda parke taşı ve bordür çalışması yaparak, çıkmaz sokaklarımızı ana arterlere bağlıyoruz. Taş parkeyle sokaklarımızı bir bir tamamlıyoruz. Merkez Mahallesi 28. sokak ve Altınkent Mahallesi 82. sokakta parke taşı ve bordür çalışmalarımızı tamamladık. Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde zamanla yıpranan kaldırımları ve yeri belediyemize ait olan çay bahçesindeki parke taşlarını yeniledik. Kemerköprü Caddesi sanayi sitesine yaptığımız parke taşı uygulaması sayesinde yılın her mevsiminde temiz bir görüntüye kavuştu. Böylelikle esnafımızda daha iyi hizmet vermiş olacak’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.