Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlıkçılardan yaşlı hastalara ziyaret

Yaşlılar Haftası dolayısıyla 3 yaşlı hastanın evine giden Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelleri yaşlılara evde sağlık hizmeti sundular

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 07:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Sağlıkçılardan yaşlı hastalara ziyaret

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli, 18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Hastane bünyesindeki Evde Sağlık Hizmetleri ve YAŞAM Birimi, yaşlı hastaların evlerine giderek sağlık kontrollerini gerçekleştirdi ve tedavi hizmeti sundu.

Hastanede açılan bilgilendirme standında tansiyon, şeker ve ateş ölçümü gibi temel sağlık taramaları yapıldı. Ziyaretler sırasında hasta ve yakınlarının talepleri dinlenirken, halkın evde sağlık hizmetlerinden duyduğu memnuniyet gözlemlendi.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, etkinliklerle ilgili olarak şunları söyledi; “Yaşlılarımız bizim için çok değerli. Onların sağlığı ve rahatı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu hafta vesilesiyle, sağlıklı yaşlanmanın önemini vurgulamak ve yaşlılarımıza hak ettikleri saygıyı göstermek istiyoruz. Sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz, yaşlılarımızın daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlayacak.”

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.