Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet’in adayı Celal Korkmaz, projelerini tanıtıyor

Saadet Partisi’nin Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz, Milli Görüş belediyeciliği ile Yalova’da hayata geçireceği projeleri anlatmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 07:36
Kaynak: Serap Polat
Saadet’in adayı Celal Korkmaz, projelerini tanıtıyor

Milli Görüş’ün temsilcisi olma noktasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın Yeniden Refah Partisi ile rekabet içerisinde olan Saadet Partisi’nin belediye başkan adayları vatandaşlara Milli Görüş belediyeciliğini anlatıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle çıkmak için ülke genelinde kıyasıya mücadele eden belediye başkan adayları Yalova’da da vatandaşın desteğini almak için her gün ziyaretler gerçekleştiriyor.

Daha önce Saadet Partisi İl Başkanlığı görevini sürdüren Celal Korkmaz, seçim çalışmaları kapsamında il genel meclisi üyesi adayları: Mehmet Selami Mete, Faruk Balta ve Zafer Kartal ile birlikte hem sahur hem de iftar programlarına katılarak vatandaşlara projelerini anlatıyor.

“Daha iyi bir yaşam senin hakkın Yalova”

Esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek halkın sorunlarını dinleyen ve sorunlara çözüm üretmek için aday olduğunu belirten Celal Korkmaz Yalova halkına vaatlerini aktardı. Yalovalıların daha iyi bir yaşamı hak ettiğini ve hak ettikleri yaşama Milli Görüş belediyeciliği ile kavuşacaklarını ifade eden Başkan Adayı Celal Korkmaz, “Kantin Kart ile ihtiyaç sahibi çocuklarımızın günlük kantin masraflarını karşılayacağız. Okullarda çocuklarımız aç kalmayacak. Engelsiz Kart ile ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin bulunduğu her haneye aylık 10 bin TL yükleyeceğiz. Engelsiz Otobüs ve duraklarımızla belli hatlarda engelli vatandaşlarımıza daha iyi ve kolay bir yaşam sunmaya devam edeceğiz.

Tarım ve hayvancılıkla uğraşan insanımız için Hayvancılık Sitesi inşa edeceğiz. Matbaacılar ve basın kurumlarımız için nefes olacak Matbaacılar Sitesini kuracağız.” şeklinde bilgi verdi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.