Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçköy mezarlığı düzenleniyor

Kılıçköy mezarlığının düzenlenerek modernize edilmesini içeren ihale gerçekleştirildi. İhale ile ilgili konuşan Yalova İl Genel Meclisi Başkan Vekili ve AK Parti Çiftlikköy İl Genel Meclisi Adayı İdris Durmuş, “Hemşerilerimize kalıcı eserler bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 06:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 06:22
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kılıçköy mezarlığı düzenleniyor

Yalova İl Genel Meclisi Başkan Vekili ve AK Parti Çiftlikköy İl Genel Meclisi Adayı İdris Durmuş, Kılıçköy mezarlığının günün ihtiyaçlarına göre düzenlenmesi için ihale sürecinin başladığını duyurdu.

Durmuş, yaptığı açıklamada, "Yalova İl Genel Meclisinde Çiftlikköy İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarımızla verdiğimiz önergemizin Meclisimizin İhtisas Komisyonlarında görüşülmesi, daha sonra da meclis kararı ile Çiftlikköy ilçemize bağlı Kılıçköyü mezarlığının günün ihtiyaçlarına göre düzenlenmesine ilişkin ihale ilana çıkmıştır. İhale sürecinin kısa sürede tamamlanması ile Kılıçköy'ümüzün bir talebini daha gerçekleştirme hedefindeyiz. Emeği geçen herkese teşekkürü borç biliyorum. Her bir köyümüzde kalıcı eserler bırakmış olmanın mutluluğunu tüm hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Doğumdan ölüme her alanda insanı öne çıkartarak her bir hizmet ve yatırım sürecinin her safhası bizim için önem arz ediyor. Hemşehrilerimiz ve köylerimiz bizim her zaman önceliğimiz oldu. Köylerimizi seviyoruz, bu sevgi ile de yorulmadan, statümüz, makamımız ne olursa olsun hizmete devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimize saygılar sunuyorum. Kılıçköy'ümüze hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.