Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Yalova Başkan Adayı Tokay saha çalışmalarında hız kazandı

İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde gerçekleştirdiği saha çalışmalarında hız kazandı. Her gün farklı bir lokasyonda vatandaş ile bir araya gelen Tokay, son olarak Yalova Kanser Hastaları Derneği, Safranyolu Doğuşspor Kulübü ve Polis Emeklileri Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 05:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 05:53
Kaynak: Murat Can Aytemur
İYİ Parti Yalova Başkan Adayı Tokay saha çalışmalarında hız kazandı

Yerel seçimler öncesi ülke genelinde olduğu gibi Yalova’da da siyasi hareketlilik hız kazanmaya devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarına devam eden İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay; meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte sahada aktif olarak çalışmaya devam ediyor ve sıkmadık el bırakmamak adına 31 Mart akşamına kadar yorulmadan çalışacağını ifade ediyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk olarak Yalova Kanser Hastaları Derneği’ni ziyaret eden Tokay, burada Dernek Başkanı Sibel Beyosmanoğlu ve yönetimi ile bir araya gelerek kanser hastalarının sorunlarını dinledi ve çözüm üretmek için çalışacağının sözünü verdi.

Devamında Safranyolu Doğuşspor Kulübünü ziyaret eden Başkan Adayı Tokay, Kulüp Başkanı Resul Kahraman Yapar ve yönetimini ile birlikte istişareler ederek, spor camiasının ihtiyaç ve sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu, seçimin kazananı olup göreve geldiği taktirde hayata geçirmeyi planladığı spor alanındaki projelerinden bahsetti.

Ziyaretlerini Sürdüren İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay son olarak, Polis Emeklileri Derneği’ni ziyaret etti ve Dernek Başkanı Ekrem Durak ve yöneticileri ile sohbet ederek yerel seçimler ve Yalova hakkında güncel konularda istişare etti. Polis camiasının meslek hayatı sonrasındaki problemlerini dinlemeyi de ihmal etmeyen Tokay, sosyal belediyeciliğin sözünü verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.