Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket’in Başkan Adayı Fatih Elönü, pazar esnafının derdini dinledi

Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, Salı Pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafını dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 07:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 07:14
Kaynak: Serap Polat
Memleket’in Başkan Adayı Fatih Elönü, pazar esnafının derdini dinledi

Yerel seçimler için gün sayan belediye başkan adayları, durmaksızın gerçekleştirdikleri ziyaretlerle rekabeti zirveye taşıyor. 1 Nisan’da kendini belediye başkanı olarak görmek isteyen adaylar pazar, market, fırın, manav, okul, hastane, dernek, emlakçı fark etmeksizin çalmadık kapı bırakmıyor. İftar ve sahuru en iyi şekilde değerlendirmek için hiçbir daveti kaçırmayan siyasiler iftar sonrası nda sokakları arşınlayarak vatandaşlara projelerini anlatıyor. Hemen hemen her partinin kendi belediye başkan adayını çıkardığı Yalova’da da rekabet doruğa ulaştı.

Elönü adım atmadık mahalle bırakmıyor

2023 genel seçimlerinde olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde de kendi adaylarını çıkaran Memleket Partisi, Yalova’da seçim çalışmalarını büyük bir özgüvenle sürdürüyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin verdiği mesajlar doğrultusunda Yalova’da her gün esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, “Dinliyoruz” diyerek adım atmadık mahalle bırakmıyor. Parti yöneticileri ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte günün erken saatlerinde Adnan Menderes Mahallesi Salı Pazarında esnafı ve vatandaşı dinleyen Başkan Adayı Fatih Elönü, iftar sonrası da hem esnafları hem de kahvehanelerde dinlenen vatandaşları ziyaret etti. Daha önce açıkladığı projeleri vatandaşlarla paylaşan Fatih Elönü, Yalova’nın hak ettiği noktaya ulaşması için vatandaşlara kendisine oy vermeleri gerektiğini aktardı.

3’üncü bir yol daha var

Her zaman aşkla, ne sağdan ne soldan, Atatürk’ün yolundan çalışmaya devam ettiğini vurgulayan Başkan Adayı Fatih Elönü, “Gençler, emekliler değişim istiyor. Çiftçi, memur, esnaf, işçi hayat pahalılığından, geçinememekten bıkmış, değişim istiyor. Artık seçenekleri de var. 3’üncü bir yol daha var. Memleket Partisi var.” şeklinde açıklama da yaptı.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.