Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da ilk kez kürek takımı kuruldu

Yalova su sporlarında da adını duyurmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda Yalova’da ilk kez Yalova Su Sporları ve Balık Adamlar Kulübü tarafından kürek takımı kurularak çalışmalara başlandı

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 04:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 04:52
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da ilk kez kürek takımı kuruldu

Yalova Su Sporları ve Balık Adamlar Kulübü, Yalova’da ilk kez bir kürek takımı kurdu. Kulüp yöneticileri ve Türkiye Kürek Federasyonu Yalova İl Temsilcisi İbrahim İnce, bu girişimin Yalova’daki spor faaliyetlerine yeni bir soluk getireceğini belirtti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türkiye Kürek Federasyonu Yalova İl Temsilcisi İbrahim İnce, “Atamızın değerlerine sahip çıkarak ve Yalova’nın sahil potansiyelini kullanarak kürek sporunu gençlerimize tanıtmak istiyoruz. Yönetim kurulumuzun özverili çalışmaları sayesinde önemli bir mesafe kat ettik” dedi.

Kulüp, Engin Tekin’i kürek takımının başına getirerek ve beş adet tekne edinerek bölgedeki en donanımlı kulüpler arasına girmeyi başardı. Yalova Üniversitesi ile yapılan anlaşma kapsamında, tüm gençlere ücretsiz eğitim verilmeye başlanacağını da dile getiren İnce, Yalova’daki gençleri de bu spora davet ederek, kulübün herkese açık olduğunu ve ücretsiz eğitim imkanı sunduğunu ifade etti.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.