Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lider Yalova deplasmana gidiyor

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, ligin 32.Haftasında Kapaklıspor’a konuk olacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 03:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 15:41
Kaynak: Murat Can Aytemur
Lider Yalova deplasmana gidiyor

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, ligde rüzgar gibi esmeye devam ediyor. Rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Yalova temsilcileri, çıktığı her maçta izleyenleri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Taraftarının büyük desteğiyle iç sahada çıktığı 16 maçın 16’sını da kazanan yeşil kırmızılılar iç sahada namağlup devam ederken genelde ise 31 maçta 26 galibiyet 5’te mağlubiyet alarak toplamış olduğu 57 puan ile liderlik koltuğunda oturuyor. Geçtiğimiz hafta kendi evinde 93-83’lük skorla Alagöz Iğdır’ı mağlup eden temsilcilerimiz, sıradaki maçına deplasmanda Kapaklıspor ile çıkacak. Aldığı galibiyet sonrası morallerin iyi olduğu takım kazanmak adına sahada olacak.

Kapaklı için işler bu sezon hiçte iyi gitmiyor. Çıktığı 31 maçta yalnızca 13 defa galibiyete ulaşan takım, 18 defa da mağlubiyet yaşadı. Kapaklı toplamış olduğu 44 puanla ligin 10.sırasında yer aldı. Çeyrek final şansını kaybetmek istemeyen Kapaklı 9.sıraya yükselmek için puan kaybı yaşamak istemiyor ve motive olmuş bir şekilde kazanmak için sahaya çıkacağını gösteriyor.

Şampiyonluğun en büyük adayı olan Semt 77 Yalovaspor ve Kapaklı arasında 16.12.2023 tarihinde gerçekleşen bir önceki mücadeleye baktığımız zaman, galip ayrılan tarafın 107-66’lık farklı bir skorla temsilcilerimiz olduğunu görmekteyiz. Maç bilgileri aşağıda yer almaktadır.

 

Maç bilgileri:

Tarih: 7 Nisan 2024 Pazar

Saat: 14:00

Stadyum: Kapaklı ÇOSB Spor Salonu

Murat Can Aytemur

Fotoğraflar: Semt 77 Yalovaspor Basketbol

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.