Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayırseverlerin destekleriyle akülü sandalyeye kavuştular

Yalova Yunus Emre Anadolu Kültür Derneği, yürüme engeli olan bireyler için akülü sandalye temin ederek anlamlı bir projeye daha imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 02:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 02:47
Kaynak: Serap Polat
Hayırseverlerin destekleriyle akülü sandalyeye kavuştular

Yalova Yunus Emre Anadolu Kültür Derneği, sosyal sorumluluk projeleriyle kalplere dokunmaya devam ediyor. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak yardımında bulunan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri yıkılan depremzedeler için bağış toplayan, hasta çocukların tedavisine destek olmak için yardım konserleri organize den, otizmli çocuklar için farkındalık etkinlikleri düzenleyen Yunus Emre Kültür Derneği, anlamlı bir yardım etkinliği gerçekleştirdi.

2 AİLENİN TALEBİ KARŞILANDI

Fikret Demir’in başkanlığını yaptığı derneğin yöneticilerinden Tülay Özçelik, kendilerinden akülü araç talep eden yürüme engelli bireylerin taleplerini yerine getirmek için hayırsever iş insanları vasıtasıyla yaptıkları yardım faaliyetlerini anlattı. 2 ailenin kendilerinden yürüme engeli olan aile fertleri için akülü sandalye talep ettiklerini aktaran Özçelik, sandalyelerden birini iş insanlarının bağışıyla, diğerini ise Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı’nın desteğiyle temin ettiklerini aktardı.

“BÜTÜN DOSTLARDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Bu değerli yardım faaliyetine katkıda bulunan herkese teşekkür eden Tülay Özçelik, “Tarafıma ulaşan 2 ailemizin talepleri vardı. Ben de hayırsever iş insanları ve birbirinden değerli dostlarımın desteği ile önce Ömer yavrumuzun aracını ulaştırdık. Ardından Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanım Lale Dondurmacı ablamdan temin ettiğim akülü sandalyeyi de Fatma ablamıza teslim ettim. Rabbim sağlıkla, sıhhatle kullanmayı nasip etsin. Her ikisine de şifalar diliyorum. Bütün dostlardan Allah razı olsun.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.