Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD Yalova eğitimlere devam ediyor

İl genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile çok sayıda vatandaşa farkındalık kazandırmayı başaran AFAD Yalova, vermiş olduğu eğitimlere hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 01:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 01:53
Kaynak: Murat Can Aytemur
AFAD Yalova eğitimlere devam ediyor

Yalova’da önemli çalışmalar gerçekleştiren ve bu sayede çeşitli konularda çok sayıda vatandaşa ulaşarak farkındalık kazandırmayı hedefleyen AFAD Yalova, gerçekleştirdiği eğitimlere son sürat devam ediyor. Kurum ve kuruluşlara afet farkındalık eğitimleri vererek olası bir afete karşı farkındalık kazanılmasını sağlayan AFAD Yalova ekipleri, bu sefer de Yalova Gümrük Müdürlüğü personeline Afet Farkındalık Eğitimi ve KBRN eğitimini hayata geçirmiştir.

İlk olarak Afet Farkındalık Eğitimi vererek, deprem bölgesinde olan ilimizde farkındalığı arttırmayı amaçlayan ekipler burada personellere olası bir afet öncesi, afet anı ve afet sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdi. Personelden kendilerine yöneltilen soruları yanıtlamayı da ihmal etmeyen ekipler devamında ise KBRN eğitimi vererek, kimyasal tehditler, biyolojik tehditler ve şüpheli paketler, radyolojik tehditler ve nükleer tehditler konusunda farkındalık çalışması gerçekleştirdi. Verilen KBRN eğitiminde katılımcıların mevcut kapasitelerini geliştirme ve bilgi beceri kazandırmak amaçlı sunum eşliğinde malzeme tanıtımı yapılarak katılımcıların KBRN konusunda farkındalıkları arttırıldı.

AFAD Yalova tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Yalova Gümrük Müdürlüğü personeline Afet Farkındalık Eğitimi ve KBRN eğitimi verilmiştir. İl genelinde sürdürdüğümüz çalışmalara devam edeceğiz. Gerçekleştirilen eğitime katılan personele teşekkür eder, afetsiz günler dileriz’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.