Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Başkan Adayı Gürel, ''Bize sımsıcak yuvasını açan ailemize sonsuz teşekkür ediyorum''

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, Radar Caddesi’nde bir ailenin evine ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 04:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 04:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova Başkan Adayı Gürel, ''Bize sımsıcak yuvasını açan ailemize sonsuz teşekkür ediyorum''

Yalova’da seçim heyecanı tam gaz devam ediyor. Adaylar saha çalışmalarında vites yükseltti ve mahalle mahalle, kurum kurum dolaşarak vatandaşla bir araya geliyor. Şüphesiz ki saha çalışmalarında en sık sokakta gördüğümüz isimlerden birisi de Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel oldu.

Gürel saha çalışmaları kapsamında kurum ve mahalle ziyaretlerinin yanı sıra bir de ev ziyareti gerçekleştirdi. Gürel partililer ile beraber, Radar Caddesi’nde bir ailenin evini ziyaret etti ve projeleri hakkında sohbet ederek, Yalova hakkında güncel konularla ilgili karşılıklı istişarelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Mehmet Gürel, partililer ile birlikte gerçekleştirdiği ev ziyareti sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak sözlerinde, ‘’ Gece geç saatlere kadar ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Radar Caddesi’nde bize sımsıcak yuvasını açan ailemize sonsuz teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.