Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO üyelerine indirimli hijyen eğitimi sertifikası

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) ve Yalova Umut Mühendislik Ltd. Şti. arasında Hijyen Sertifikası protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 02:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 02:43
Kaynak: Murat Can Aytemur
YTSO üyelerine indirimli hijyen eğitimi sertifikası

YTSO, Umut Mühendislik ve Yalova Üniversitesi arasında imzalanan Hijyen Sertifikası protokolü kapsamında Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, e-devlet üzerinden sorgulanabilir “Hijyen Eğitimi” sertifikası eğitimleri için özel indirim uygulaması sağlanacak.

E-devlet üzerinden sorgulanabilir sertifikalı Hijyen Eğitimi başladı

Gıda üretim ve perakende iş yerleri, İnsani tüketim amaçlı sular ile doğal mineralli suların üretimini yapan iş yerleri, kaplıca, hamam, sauna, berber, kuaför, dövme ve pirsing yapılan yerler, masaj ve güzellik salonları ve benzeri yerler, otel, motel, pansiyon ve misafirhane gibi yerlerin çalışanları için zorunlu olan Hijyen Eğitimi, Yalova’da başladı. Bireysel başvuru linki; www.umutosgb.com/hijyen olarak açıklandı

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, ‘’Türkiye’de ilk defa bir otobüs içerisinde bu hizmetlerin sunulması ve bu inovasyonun ilimizden oda üyesi bir firmamız tarafından verilmesinden çok mutlu olduk. İSG konularında yapmış olduğunuz çalışmalar için teşekkür eder, yapılan protokolün üyelerimize hayırlı olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.