Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DP Genel Başkan Gültekin, aday tanıtım toplantısına katılacak

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal partisinin Taşköprü Belediye Başkan adayının tanıtım toplantısına katılmak üzere Taşköprü beldesine geliyor

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 03:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 03:21
Kaynak: Murat Can Aytemur
DP Genel Başkan Gültekin, aday tanıtım toplantısına katılacak

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, 3 Mart 2024 Pazar günü saat 19:00’da Taşköprü Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan DP Taşköprü Belediye Başkanı ve başkan adayı İsmail Arslan’ın tanıtım toplantısına katılacak. Uysal, burada ülke gündemine yönelik önemli açıklamalarda da bulunacak.

DP İl Başkanı Zehra Görener, tüm vatandaşları DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı coşkuyla karşılamaya ve aday tanıtım toplantısına destek vermeye çağırdı. Görener, “Genel Başkanımız Gültekin Uysal ilimize gelerek Taşköprü Belediye Başkanımız ve başkan adayımız İsmail Arslan için destek isteyecek. Tüm halkımızı genel başkanımızı karşılamaya ve Taşköprü Belediye Başkanımız İsmail Arslan’a destek vermeye davet ediyorum” dedi.

DP’li Taşköprü Belediye Başkanı ve başkan adayı İsmail Arslan ise, “Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal aday tanıtım toplantımıza katılarak bizleri onurlandıracaklar. Biz de hem genel başkanımızın hem de halkımızın bize olan teveccühüne layık olmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da durmadan çalışacağımın sözünü daha şimdiden veriyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.