Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele, ''Eğitime sonsuz destek vereceğiz''

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, ilçe genelinde sürdürdüğü saha çalışmalarına, eğitim kurumları ile devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 00:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 00:14
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele, ''Eğitime sonsuz destek vereceğiz''

Her an her fırsatta eğitimin öneminden bahsederek gençlerin önünü açacak çalışmalar gerçekleştireceğinden bahseden Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, saha çalışmaları kapsamında son olarak ilçede eğitim faaliyetlerini sürdüren Çiftlikköy Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Daha öncesinde ilçede yer alan okullara ziyarette bulunan Yele, Çiftlikköy Halk Eğitim Merkezi ziyaretinde de önemli açıklamalarda bulundu. Burada Kurum Müdürü Bahadır Kahraman’dan çalışmalarla ilgili bilgi alan Yele, devamında ise göreve geldiği taktirde hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti.

Ziyaretin devamında; Kurum Müdürü Bahadır Kahraman’la eğitim konusunda karşılıklı istişarelerde bulunarak fikir alışverişi gerçekleştiren Yele, talep ve önerileri dinlemeyi de ihmal etmedi. Ziyaretin sonlanması ardından kısa bir açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele sözlerinde, ‘’Çiftlikköy Halk Eğitim Merkezi’ndeydik. Kurum Müdürümüz Bahadır Kahraman’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldık. Görevi devraldığımız zaman halkımızın eğitime büyük katkı sunan kurumlarımıza sonsuz destek vereceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.