Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı’dan Özdemir’e ziyaret: “OSB’leri ilçemizin gelişimi açısından çok önemsiyorum”

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı, Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir’i ziyaret etti. Hacı ziyaretinde, ‘Nitelikli İstihdam Merkezi’, ‘Teknopark’ ve ‘Bilim Merkezi’nden de övgüyle bahsetti

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 16:01
Kaynak: Yalova Hayat
AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı’dan Özdemir’e ziyaret: “OSB’leri ilçemizin gelişimi açısından çok önemsiyorum”

Çiftlikköy ilçesi sınırlarında yapımı devam eden Yalova Makine İhtisas OSB önemli bir konuğu ağırladı. AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, OSB’nin Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, OSB çalışmaları, gelişimi ve bundan sonra atılacak adımları konusunda Hacı’ya bilgi verdi. OSB’nin ilçeye olan katkılarından övgü ile bahseden AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı ise, “Yalova Makine İhtisas OSB ilçemiz açısından çok önemli.

Yerli, yenilikçi, yeşil, yüksek teknolojili ve yalın prensiplerle Çiftlikköy ilçemiz sınırları içerisinde kurulmakta olan Yalova Makine İhtisas OSB’nin ilçe ekonomisinden istihdama kadar her alanda ilçenin yükselmesinde katkısı olacak” dedi.Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden de bir açıklama yapan Hacı, “Ziyarette OSB çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde de bulunmayı ihmal etmedik. Ziyaretin ana gündemlerinden biri OSB içinde kurulan ve Çiftlikköy Belediyesi olarak proje ortağı olduğu Nitelikli İstihdam Merkezi kapsamında yapılacak iş birliği çalışmalarını ve planlamalarını değerlendirdik. Ayrıca yine OSB içerisinde inşa edilen Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve kamu kampüsü yapılarının ve teknopark ve bilim merkezi gibi yapıların oluşturacağı ekosistemin ilçemize sağlayacağı katma değer iş birliği konularında istişarelerde bulunduk” dedi.
 

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.