Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Altınova Başkan Adayı Fazlaca saha çalışmalarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, ilçede gerçekleştirdiği saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 03:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 03:45
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Altınova Başkan Adayı Fazlaca saha çalışmalarını sürdürüyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi yaklaşıyor. Yalova ve ilçelerinde seçim heyecanı yükselmeye devam ediyor. Partilerin adayları saha çalışmalarında hız kazanarak sıkmadık el bırakmamak adına her gün farklı lokasyonlarda gerçekleştirdikleri çalışmaları sürdürüyor. Altınova’nın Topuklu Efesi Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca’da bu kapsamda sık sık hemşehrileri ile bir araya gelerek projelerinden bahsediyor, sohbet ediyor ve kendisine yöneltilen öneri ve talepleri not ederek vatandaşın sıkıntılarına çözüm yolu olabilecek konular hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuyor. Adaylığı açıklandığı günden şimdiye kadar geçen süreçte aralıksız olarak çalışmalarını sürdüren Fazlaca, saha çalışmalarının yanında aynı zamanda da Altınova vatandaşları ile beraber kahvaltı etkinliklerine katılım sağlıyor, konser organizasyonlarına icabet ediyor.

 yasemin fazlaca seçim çalışması

‘’Kültürel etkinliklere destek vermek Altınovamız için çok önemli’’

Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca son olarak Altınova Balkan Göçmenleri Derneği’nin düzenlemiş olduğu konser organizasyonuna katıldı. Burada Altınova Halkı ile beraber keyifli vakit geçiren Fazlaca aynı zamanda da Balkan müziklerinin tadını çıkarttı. Keyifli ve renkli görüntülere sahne olan konser sonrası sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda kısa bir açıklamada bulunan Fazlaca sözlerinde, ‘’Balkan Göçmenleri Derneğinin düzenlediği muhteşem konsere katılım sağladık. Renkli ve coşkulu bir atmosferde, bir araya gelerek Balkan müziklerini dinledik. Kültürel etkinliklere destek vermek ve birlikte keyifli zaman geçirmek, Altınovamız için çok kıymetli. Birlikte daha nice etkinliklere’’ ifadelerine yer verdi. Konser sonrasında ertesi gün Balgöç’ün düzenlemiş olduğu kahvaltı etkinliğine katılan Fazlaca, vatandaşlar ile beraber keyifli bir sohbet eşliğinde kahvaltı yaptı ve ‘’Konser yorgunluğunu sabah kahvaltısında giderdik Balgöçün düzenlediği kahvaltı programına eşlik ettik. Kadınlar günü yaklaşması sebebiyle küçük hediyelerimizi verdik. Enerjimiz ve keyfimiz yerinde daha çok çalışacağız’’ diye belirtti.

yasemin fazlacadan açıklama

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, daha iyi bir Altınova için çalışmaya devam edeceğini söyledi ve devamında ise, ‘’Altınovamız için gece gündüz demeden çalışmaya ve esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz’’ diye ekledi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.