Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Becan’dan AK Parti ve MHP’ye seçim ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin il başkanlığını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 03:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 03:19
Kaynak: Serap Polat
CHP’li Becan’dan AK Parti ve MHP’ye seçim ziyareti

Türkiye yerel seçim için gün sayarken siyasi partilerin tüm kademeleri sahada tanıtım çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yalova’da seçim kampanyasına hız kesmeden devam eden CHP Teşkilatı da tüm kadrolarıyla birlikte ziyaretlerini sürdürüyor.

 “Tüm adaylara başarılar dilerim”

31 Mart’a giderken belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclisi üyesi adayları ve muhtar adayları için çalışan Yalova Milletvekili Tahsin Becan, rakip partileri ziyaret etti. 

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’yü makamında ziyaret eden Becan, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un da bulunduğu görüşmede Yalova’yla ilgili istişarelerde bulundu.

Ardından Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan’ı ziyaret eden Tahsin Becan, tüm adaylara başarılar diledi.

“Seçimlerin nezaket ve centilmenlik havası içinde geçmesini temenni ediyorum”

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Milletvekili Tahsin Becan, seçimlerin nezaket ve centilmenlik havası içinde geçmesini temenni ettiğini belirtti.

Yerel seçim sürecinde Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi ve Yalova Milletvekili olarak çalıştığını kaydeden Becan, “Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Umut Güçlü ve İl Yönetiminin ardından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan ve İl Yönetimini ziyaret ederek tüm adaylara başarılar diledim.

Yerel demokrasiye güçlü katkı sunacağına inandığım bu seçimler nihayetinde bir yarıştır ve centilmenlik çerçevesi içerisinde geçmesi en büyük temennimizdir.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak tek dileğimiz kazananın daima hep Yalova olmasıdır. Bu inançla elbette tüm seçim bölgelerinde iddialıyız ve kazanmak için sahadayız. Yalova’yı daha yaşanabilir hale getirmek dileği ile tüm adayların yolu açık olsun.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.