Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da AVM’lerde gıda denetimi

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, AVM’lerde gıda denetimleri gerçekleştirdi. Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, ramazan öncesinde denetimlerin artırılacağını ve halkın sağlıklı gıda tüketmesi için çalışacaklarını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 01:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 01:45
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da AVM’lerde gıda denetimi

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, AVM’lerde gıda güvenliği ve hijyen denetimleri yaptı. Denetimlerde, gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinin uygunluk durumları kontrol edildi. Denetimlerde, gıda maddelerinin etiket, son kullanma tarihi, saklama koşulları, izlenebilirlik, ambalaj ve hijyen gibi kriterlere uygun olup olmadığına bakıldı. Denetimlerde, eksiklik veya uygunsuzluk tespit edilen işletmelere gerekli yaptırımlar uygulandı.

Yalova’da AVM’lerde gıda denetimi

Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, denetimlere katılarak ekiplerle birlikte incelemelerde bulundu. Yaklaşan ramazan ayı öncesinde gıda denetimlerinin daha da sıklaştırılacağını ve halkın sağlıklı gıda tüketmesi için azami oranda hassasiyet göstereceklerini dile getirdi Parıldar, “Gıda güvenliği, halk sağlığı açısından çok önemli bir konudur. Bu nedenle, gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerini düzenli olarak denetliyoruz. AVM’lerde de gıda denetimlerini artırdık. Ramazan ayında gıda tüketimi artacağı için denetimlerimizi de yoğunlaştıracağız. Halkımızın sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmesi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.