Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrail, sivilleri bombalamaya devam ediyor! Gazze’de ölü sayısı 32 bin 226 oldu

Siyonist İsrail 7 Ekim’den bu yana Gazze’de masum sivillerin üzerine bomba yağdırmaya devam ediyor. Filistin Sağlık Bakanlığı yaptığı son açıklamada İsrail tarafından öldürülen Filistinlilerin sayısının 32.226'ya yükseldiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 11:46
Kaynak: Hilal Baldemir
İsrail, sivilleri bombalamaya devam ediyor! Gazze’de ölü sayısı 32 bin 226 oldu

İsrail saldırıları Ramazan ayında da durmuyor. 5 ayı aşkın süredir Gazze’de devam eden saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 32 bini aşarken İsrail ordusu sivillerin yaşadığı evleri vurmaya devam ediyor.

İsrail savaş uçakları son olarak, Refah'ın doğusunda bulunan El-Cenine Mahallesi'nde İsa ailesine ait bir eve hava saldırısı düzenledi.

Çok sayıda kişi öldü

Hedef alınan evin yıkıldığı görülürken, çevredeki ev ve mülklerde de ciddi hasara yol açan saldırıda, aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Sağlık ve sivil savunma ekipleri, aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda yaralıyı ve ölenlerin cenazelerini Refah'ta ayakta kalan hastanelere nakletti.

İmkânlar yetersiz...

Bölgede imkânların yetersizliği nedeniyle saldırıda hedef alınan evlerin enkazını kaldırmakta zorluk yaşanıyor ve bu nedenle enkaz altında kalanların çıkarılması neredeyse imkânsız bir hale geliyor.

Yapılan son saldırının öncesinde Hamas yönetimindeki Filistin Sağlık Bakanlığı Pazar günü yaptığı yazılı basın açıklamasında, Gazze Şeridi'nde devam eden İsrail saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısının 32.226'ya yükseldiğini açıklamıştı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.