Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat şikayetini geri çekti! Nez Demir ağlayarak anlattı!

Kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat geçtiğimiz yıl yakın arkadaşı olan fakat aralarında husumet bulanan sosyal medya fenomeni Nez Demir hakkında hakaret ve tehdit gerekçesiyle şikayette bulunmuştu. İkilinin konuya ilişkin davasında duruşma bugün görüldü. Duruşmaya son anda katılmaya karar veren Nez Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Dilan Polat’ın kendisine gönderdiği mektupta duruşmaya gelmesini istediğini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 14:28
Kaynak: Hilal Baldemir
Dilan Polat şikayetini geri çekti! Nez Demir ağlayarak anlattı!

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eskiden çok yakın arkadaşı olan Nez Demir, geçtiğimiz yıl aralarında geçen bir husumet sonrası atılan tehdit ve hakaret içerikli mesajlardan dolayı devam eden davanın duruşmasında bir araya geldiler.

Geçtiğimiz yıl Nez Demir hakkında hakaret ve tehditten suç duyurusunda bulunan Dilan Polat, bugün görülen duruşmaya cezaevinden Sesli ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

Soruşturmanın tamamlanmasıyla beraber Nez Demir hakkında, 3 aydan 2 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Anadolu 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya, son anda Dilan Polat istediği için gelmeye karar veren Nez Demir mahkeme salonundan duruşmaya katılırken, Dilan Polat Sesli ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Duruşmada taraf avukatları hazır bulundu.

"Her zaman aramızdaki kavgalar"

Duruşmada savunma yapan sanık Nez Demir, "Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Mesaj attığım doğru ama tehdit unsuru değil. Her zaman aramızdaki kavgalar" dedi.

"Şikayetimden vazgeçmek istiyorum"

Duruşmada söz verilen Dilan Polat ise, "Şikayetimden vazgeçmek istiyorum. Avukatlarım huzurdadır ben hür irademle şikayetimden vazgeçiyorum" ifadelerini kullandı.

Dilan polat duruşma boyunca ağladı

Kararını açıklayan mahkeme, Dilan Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi sonucunda davanın düşmesine karar verdi. Yaklaşık 15 dakika süren duruşmada Dilan Polat ve Nez Demir duruşma boyunca ağladı. 

Duruşmanın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Nez Demir gözyaşlarına hâkim olamadı. Eksi arkadaşı Dilan Polat’ı o şekilde küçücük bir odada görmenin çok zoruna gittiğini ve artık bu yaşananlara dayanamadığını söyledi.

"Kendimi köprüden mi atayım"

Nez Demir konuşmasının devamında, “Kendimi kötü hissettim, zaten her şeye üzülen bir insanım duruşma bittikten sonra karar verildikten sonra sadece kaş göz işaretleriyle anlaşabildik. Artık hiç gücüm kalmadı hiçbir şeye. Güçlü durmaya çalışıyorum ama 6 aydır ne yaşadığımı ben biliyorum ve artık devletimizden rica ediyorum lütfen bir an önce sonuçlandırın. Haksızlığa uğramaktan diyecek hiçbir şey bulamıyorum psikolojim berbat. Çaresizlik, bekliyorsunuz bir suçunuz yok bekliyorsunuz artık devlet yetkililerimize sesleniyorum, lütfen hızlandırın dayanacak gücüm kalmadı. Birimize bir şey mi olsun artık ne yapayım kendimi mi atayım köprüden yeter artık dayanamıyorum.” ifadelerini kullandı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.