Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cezaevindeki Dilan Polat’tan yeni haber var! Boncukla süs eşyası yapmaya başladı

Kara para aklama, vergi kaçırma ve yasadışı bahis oynatma iddialarıyla 5 Kasım’da tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat’ın cezaevindeki hayatı oldukça merak ediliyordu. Cezaevinde boncukla süs eşyası yapmaya başlayan Dilan Polat’ın yaptığı ilk süs eşyasını arkadaşı Sevim Alan’a gönderdiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 16:37
Kaynak: Hilal Baldemir
Cezaevindeki Dilan Polat’tan yeni haber var! Boncukla süs eşyası yapmaya başladı

Türkiye ünlü fenomen ve güzellik merkezi zinciri sahibi Dilan Polat ve ailesinin tutuklanması ile ilgili olayı aylarca konuşmuştu. Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu, Can Doğu, Alper Kürşat Polat ve Sezgin Polat 5 Kasım’da çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardı.

5 aydan bu yana cezaevinde bulunan Dilan Polat’ın esaret altındaki günlerini nasıl geçirdiği oldukça merak ediliyordu. Cezaevinde bulunan Dilan Polat’ın boncuktan süs eşyası yapmaya başladığı öğrenildi.

Sevim Allan’a hediye gönderdi

Çocuklarından ayrı kaldığı için psikolojisi bozulan bu nedenle ilaç kullanan ve cezaevinde sürekli ağladığı öğrenilen Dilan Polat, cezaevindeki günlerinde kendisine yeni bir hobi edindi. Yaşadığı bu zor süreci boncuk işlemesiyle hafifletmeye çalışan Dilan Polat, yakın arkadaşı olan güzellik merkezleri sahibi Sevim Alan'a da boncuklardan bir hediye yaptı. Boncuklarla yaptığı pembe bir kalbin içine Sevim Alan'ın adını işleyen Polat'ın vaktini bu şekilde geçirmeye başladığı konuşuluyor.

Arkadaşı Dilan Polat'tan gelen hediyeyi Instagram hesabından yayınlayan Sevim Alan, paylaşımının üzerine "Efkar saati"notunu yazdı.

Cezaevine girdiği ilk günden itibaren zor günler geçiren Dilan Polat, geçtiğimiz haftalarda Bakırköy'deki Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek birkaç gün tedavi görmüştü. İlaçları değişen Polat’ın sık sık cezaevinde doktora kontrole gittiği biliniyor.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.