Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acun Ilıcalı’dan şaşırtan Batuhan çıkışı: O tweet namusumuza dokunuyordu!

Ekranların sevilen yarışması Survivor’da sular durulmuyor. Acun Ilıcalı katıldığı Survivor Ekstra programında Batuhan Karacakaya’nın yarışmaya katılmasına ilişkin açıklamada bulundu. Acun Ilıcalı, "Batuhan sevdiğim bir yarışmacı. Annesinin twiti bizim namusumuza dokunuyordu ama cevabı televizyondan vermemem gerekiyordu. Televizyon izleyicisi çok daha fazla. Batuhan ona üzülmüş. Annesini aradım, tatlıya bağladık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 15:30
Kaynak: Hilal Baldemir
Acun Ilıcalı’dan şaşırtan Batuhan çıkışı: O tweet namusumuza dokunuyordu!

Survivor Allstar 2024 sezonuna katılmayacağını belirten fakat geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde kadroya dâhil olan Batuhan Karacakaya yeni bir gündemi de beraberinde getirdi. Katıldığı son sezondan olaylı bir şekilde ayrılan ve annesi ile Acun Ilıcalı arasında tartışma çıkan Karacakaya Survivor’a tekrar gelerek herkesi şaşırtmıştı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Survivor ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı Survivor Ekstra programına konuk olan Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya'nın Survivor All Star'a katılması hakkında dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

"Namusumuza dokunuyordu"

Survivor Allstar 2024 sezonu başladıktan 1 ay sonra Batuhan'ın kendisini aradığını ifade eden ılıcalı, "Bana telefonda 'abi ne düşünüyorsun?' diye sordu. Ben de 'Batuhan, biz seni her zaman yakıştırıyoruz, iyi bir yarışmacısın, görmek isteriz' dedim. O da 'Eğer isterseniz gelmek istiyorum' dedi, 'Tamam' dedim. Batuhan sevdiğim bir yarışmacı. Annesinin twiti bizim namusumuza dokunuyordu ama cevabı televizyondan vermemem gerekiyordu. Televizyon izleyicisi çok daha fazla. Batuhan ona üzülmüş. Annesini aradım, tatlıya bağladık" ifadelerini kullandı.

Kim şampiyon olur?

Yarışma hakkında da genel değerlendirmelerde bulunan Ilıcalı, Survivor All Star şampiyonunun kim olacağına dair yöneltilen soruya "Şu an Ogeday bir adım önde ama Survivor sürprizlerin yarışması. Sağlam bir Turabi olsaydı, Ogeday'a %51 vermezdim. Turabi'nin bitiriciliği olağanüstü boyutta. Finale ikisi kalsaydı, hangisi kazanır deseniz, kafa kafaya derdim" yanıtını verdi.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.