Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Turabi’den Acun Ilıcalı’ya gönderme: Özlediysen ara!

Survivor tarihinin en fazla şampiyon olan yarışmacısı Turabi Çamkıran katıldığı Survivor 2024 Allstar yarışmasından sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Çamkıran geçtiğimiz haftalarda sağlık kontrolü için gittiği hastanede farklı bir sağlık sorunu olması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Turabi yaptığı son paylaşımla gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 13:20
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Turabi’den Acun Ilıcalı’ya gönderme: Özlediysen ara!

Ekranları fenomen yarışması Survivor’ın en popüler ve sevilen yarışmacılarından olan Turabi Çamkıran gündem olmaya devam ediyor. Katıldığı 2024 Allstar sezonundan sakatlık nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Turabi hastanede tedavisine devam ediyor.

Acun Ilıcalı yarışmada gerçekleştirdiği acil durum konseyinde Turabi Çamkıran’ın Survivor’dan ayrıldığını duyurmuştu. Sakatlığı nedeniyle Survivor AllStar 2024'e veda etmek zorunda kalan Turabi, geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alındığını açıklamıştı.

"Ogeday'a yüzde 51 vermezdim"

Acun Ilıcalı, katıldığı Survivor Ekstra programında açıklamalarda bulundu. Ogeday ve Turabi hakkında açıklamalar yapan Ilıcalı, şunları söyledi: "Şu an Ogeday bir adım önde ama Survivor sürprizlerin yarışması. Sağlam bir Turabi olsaydı, Ogeday'a yüzde 51 vermezdim. Turabi'nin bitiriciliği olağanüstü boyutta. Finale ikisi kalsaydı, hangisi kazanır deseniz, kafa kafaya derdim."

Turabi, Acun Ilıcalı'nın bu açıklamalarını kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Turabi, yaptığı paylaşıma ise şu notu düştü:

"Dökemiyorsan kelimelere kalp at"

"Beni özlediysen mesaj at abi. Eğer duygularını açık açık dökemiyorsan kelimelere kalp at, ben anlarım özlediğini... Hemen ararım. Numaramı biliyorsun abi hiç değişmedi. Hâlâ 1 numarayım..."

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.