Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi kadrosu iftarda buluştu

Yalova Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonunda akademik kadro ve idari personel için iftar programı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 03:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 03:18
Kaynak: Serap Polat
Yalova Üniversitesi kadrosu iftarda buluştu

Hayat geçirdiği projelerle, öğrencilere sunduğu programlarla Yalova’ya değer katmaya özen gösteren Yalova Üniversitesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayının manevi atmosferini de değerlendirdi. Yardımlaşma, dayanışma ve birlik içinde olmanın daha da önem kazandığı Ramazan ayında, Yalova Üniversitesi tarafından akademisyenlerin ve idari personelin aileleriyle birlikte katıldığı iftar programı organize edildi.

Rektör Bahçekapılı, “Bu mübarek ayın tadını çıkarmak bizleri mutlu ediyor”

Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen programa, akademisyenler, idari personel ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Programda, iftar yemeği ve çeşitli ikramlar sunuldu. Ramazan ayının bereketini ve manevi atmosferini birlikte yaşamak için bir araya gelen akademik ve idari personel, keyifli bir akşam geçirdi. İftarın ardından üniversite kadrosuna hitaben konuşma yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, "Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek için bu akşam bir araya geldik. Yalova Üniversitesi ailesinin kıymetli üyeleriyle bir araya gelerek bu mübarek ayın tadını çıkarmak bizleri mutlu ediyor. Organizasyonda emeği geçenlere ve katılımlarından dolayı bizleri mutlu eden tüm personelimize teşekkür ediyorum." dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.