Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’dan belde halkına teşekkür: “Kazanan İsmail Arslan değil Taşköprü oldu”

Çiftlikköy’ün Taşköprü Beldesinde yeniden belediye başkanı olan Demokrat Parti’nin adayı İsmail Arslan hemşerilerine teşekkür ederken, kendisine iftira atanlara da cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 02:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 02:12
Kaynak: Serap Polat
Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’dan belde halkına teşekkür: “Kazanan İsmail Arslan değil Taşköprü oldu”

 İsmail Arslan 1401 oy alarak güven tazeledi 

2024 Yerel Selimlerinde Demokrat Parti, AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi arasındaki rekabete ev sahipliği yapan Taşköprü’de Demokrat Parti’nin adayı İsmail Arslan güven tazeledi. 3 bin 30 vatandaşın oy kullandığı beldede, CHP 715 oy, AK Parti 704 oy, diğerleri ise 86 oy aldı. Mevcut Başkan İsmail Arslan 1401 oy alarak, “Göreve devam” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın katılımıyla Seçim İrtibat Bürosu açan İsmail Arslan, belde halkının kendisine güvendiğini bir kez daha gösterdi. Kendisine güvenerek yeniden başkanlık görevine layık gören belde halkına teşekkür eden Başkan İsmail Arslan, seçim sürecinde kendisine karşı karalama kampanyası yürütenlere de cevap verdi.

“Sandıkta vermiş olduğunuz cevap için sizlere teşekkür ederim”

Kendisini yolsuzlukla suçlayanlara karşı sandıkta cevap verdikleri için Taşköprü halkına teşekkür eden Belediye Başkanı İsmail Arslan, “Beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır. Bugüne kadar hep sustum hep sabrettim hep içime attım hep sineme çektim hep Allah’a havale ettim. Bugün içimden geldiği gibi konuşmak istiyorum. Bundan bir yıl önce bir iftiraya maruz kaldım. Bu iftira sonucu beni, eşimi, çocuklarımı, sevenlerimi, sevdiklerimi ve sizleri zor durumda bırakanlara karşı sandıkta vermiş olduğunuz cevap için sizlere canı gönülden teşekkür ederim. İş verdiğim, aş verdiğim, vefa borcu olup da vefasızlık yapanlara karşı sandıkta vermiş olduğunuz cevap için sizlere teşekkür ederim. Hırsızlıkla, yolsuzlukla, sahtekârlıkla suçlayanlara karşı sandıkta vermiş olduğunuz cevap için sizlere teşekkür ederim.” dedi.

“Doğru bir karar verdiğinizi sizlere ispatlayacağız”

Taşköprü sakinlerine seslenerek, hemşerilerine ne kadar doğru bir karar verdiklerini ispatlayacaklarını vurgulayan Arslan, “Seçim çalışması boyunca ev ev kapı kapı gezerek beni kötüleyen, belediye personellerimize, işçi kardeşlerimize, memur arkadaşlarımıza ‘İsmail Arslan zulüm yapıyor’ diyen, Peygamber Efendimize zulüm yapanlarla beni aynı kefeye koyanlara karşı sandıkta vermiş olduğunuz cevap için sizlere teşekkür ederim. Sosyal medyada yazıp çizenlere, kahvehane köşelerinde dedikodu yapıp ahlaksızca konuşanlara karşı sandıkta vermiş olduğunuz cevap için sizlere teşekkür ederim. Değerli Taşköprülüler, Bugün kazanan İsmail Arslan ve ekibi olmadı. Kazanan sizler oldunuz. Bugünden itibaren yapacak olduğumuz hizmet ve çalışmalarla ne kadar doğru bir karar verdiğinizi sizlere ispatlayacağız. Hepinizi sevgi saygı ve hoşgörüyle selamlıyor, kendimi sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.