Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Müftüsü İlyas Yılmaztürk “Kadir Gecesi ile kıymet kazanalım”

Yalova Müftüsü İlyas Yılmaztürk bu gece idrak edilecek Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı. Yılmaztürk, “Kadir Gecesinde dualar, niyazla ve yakarışlarımızı rabbimize sunarak kıymet kazanmalıyız” dedi

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 01:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 01:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Müftüsü İlyas Yılmaztürk “Kadir Gecesi ile kıymet kazanalım”

Kadir Gecesi bugün Merkez Camisi’nde düzenlenen bir programla idrak edilecek. Bin aydan daha hayırlı kabul edilen Kadir Gecesi’nde Müslümanlar da camilere akın ederek bu mübarek gecenin bereketinden faydalanacaklar.

Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Yalova Müftüsü İlyas Yılmaztürk ise, “Kuran’ın nazil olmaya başladığı, Hz. Peygamberimizin emaneti üstlendiği, bin aydan hayırlı, ömre bedel bir geceyi hep birlikte idrak edeceğiz. 14 asırdan beri insanlığın ufkunu aydınlatan Kuran’ı Kerim’in gelişinin, Allah’ın Resulünün (S.A.V) nübüvvet ve risaletle buluşmasının yıl dönümü ile gönüllerimiz feyz alacak. İnsanlığın son ilahi çağrısının başlangıcı gecenin anlamını anlayanlara temiz bir sayfa sunuyor. Bu mübarek gecede af ve mağfiret kapıları sonuna kadar aralanıyor. Bizler de Müslümanlar olarak bu geceyi gafletle değil uyanık geçirmeye çalışmalı, dua, niyaz ve yakarışlarımızı Rabbimize sunmalıyız. Kuran’ı kendimize, toplumumuza indirelim ki hepimiz Kadir Gecesi ile kıymet kazanalım” dedi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.