Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umut Güçlü, ilçeleri ve beldeleri ziyaret etti

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü seçim sonrasında ilçe ve belde ziyaretleri gerçekleştirerek belediye başkanları ve belediye başkan adayları ile istişareler gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 01:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 01:18
Kaynak: Murat Can Aytemur
Umut Güçlü, ilçeleri ve beldeleri ziyaret etti

Mahalli idareler seçimleri sonrasında ortaya çıkan tabloyu değerlendireceklerini dile getiren AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü bu kapsamda seçimlerin kazanıldığı Termal ilçesi ve Armutlu ilçeleri, MHP adaylarının belediye başkanı seçildiği Esenköy ve Teşvikiye beldelerini ile seçimin kaybedildiği Çınarcık ilçesi ve Koru beldesini ziyaret etti.


Termal ilçesine gelişinde yeniden belediye başkanı seçilen Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar tarafından karşılanan Güçlü, Acar’ın makamında sohbet etti. Seçimde AK Parti’nin Termal’de ülke genelindeki en yüksek oy oranını yakalamasından dolayı Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ve ekibini kutlayan Güçlü, “Termal ilçesi AK Parti’nin kalesi olduğunu bir kez daha tüm ülkeye gösterdi” dedi.


Ardından Koru beldesine geçen Güçlü, burada ise belediye başkanlığını yüzde 3’lük bir farkla CHP adayına kaptıran AK Parti Koru Belediye Başkan Adayı Erkan Başkan tarafından karşılandı. Seçimi kaybeden Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i de belediyede ziyaret eden Güçlü, Soyer’le de seçimle ilgili bir süre istişarede bulundu.


MHP adaylarının seçimi kazandığı Teşvikiye ve Esenköy beldelerini de unutmayan AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, yeniden belediye başkanı seçilen Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten’i kutladı.
Güçlü’nün bu çerçevedeki son durağı ise Armutlu ilçesi oldu. İlçede belediye başkanlık yarışı AK Parti ve MHP arasında geçmiş ve AK Parti adayı Cengiz Arslan seçimi yüzde 45.88 oy oranı ile kazanarak Armutlu Belediye Başkanı seçilmişti. Armutlu Belediye Başkanı seçilen Cengiz Arslan’ı kutlayan Güçlü, tüm seçim bölgelerinde ellerinden gelen gayreti gösteren başkan adayları, meclis üyeleri ve sandık görevlilerine teşekkürlerini dile getirdi.

Güçlü, bu çerçevede Altınova, Çiftlikköy, Subaşı, Kaytazdere ve Kadıköy’ü de ziyaret ederek buralarda da seçim sonuçları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.