Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalılar motosiklet park yerlerinden memnun

Geçtiğimiz aylarda, belediye ekipleri tarafından hayata geçirilen motosiklet park yeri uygulaması, Yalova Halkı tarafından yoğun ilgi görüyor ve sayılarının çoğaltılması gerektiği belirtiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 11:40
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalovalılar motosiklet park yerlerinden memnun

Havaların ısınmasıyla birlikte, vatandaşlar motosikletlere talep göstermeye başladı. Özellikle de 50 cc gibi b sınıfı sürücü belgesi ile kullanılabilen motosikletler yaz aylarının vazgeçilmezi oldu. Kimisi trafikten kurtulmak için kimisi de yaz aylarının tadını çıkarmak için motosikletleri tercih ediyor. Geçtiğimiz aylarda Yalova Belediyesi tarafından hayata geçirilen motosiklet park yerleri de bu kapsamda Yalovalılar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Hem sıcak hava hem de üzerine trafik eklenince, zor anlar yaşayan vatandaşlar, bu park yerleri sayesinde, motosikletlerini güvenli bir şekilde park edebiliyorlar ve sıcak havalarda oluşabilecek park yeri arama sıkıntısından kurtulmuş oluyorlar.

Motosiklet kullanıcıları daha fazla motosiklet park yeri açılması gerektiğini belirtiyorlar ve ayrıca da bu tür uygulamaların trafikte rahatlatıcı etkisinin olduğunu vurguluyorlar.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.