Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova GSL Orhangazili öğrencileri ağırladı

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi kapılarını, Orhangazi’den gelen öğrencilere açtı. Öğrenciler burada keyifle vakit geçirirken aynı zamanda da güzel sanatların farklı pek çok dalı hakkında bilgi sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 11:15
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova GSL Orhangazili öğrencileri ağırladı

Yalova’da eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Yalova Güzel Sanatlar Lisesi, kapılarını Orhangazi Ortaokulu öğrencilerine açtı. Komşu ilçeden gelen öğrenciler burada Lise Müdürü Haydar Kılıç tarafından karşılandı ve devamında ise Kılıç ve öğrenciler arasında keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Merakla etrafı gözlemleyen öğrencilere, Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü Başkanı Hakan Gültekin ve resim ve müzik bölüm öğrencileri rehberlik ederek okulu gezdirdi. Öğrenciler bir yandan okulu gezerken bir yandan da merak ettikleri veya kafalarına takılan konuları sorarak cevap bulma şansı yakaladı. Öğrenciler için hem eğlenceli hem de öğretici bir gezi oldu. Bu ziyaret, Yalova Güzel Sanatlar Lisesi'nin komşu ilçelerle olan etkileşimini ve eğitimdeki paylaşımcı yaklaşımını gözler önüne serdi.

Orhangazi Ortaokulu öğrencileri için eğlenceli bir deneyim olan Yalova Güzel Sanatlar Lisesi ziyareti sonrasında, Lise yönetimi sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu ve, ‘’ Okulumuzda bugün Orhangazi Ortaokulunu ağırladık. Okul Müdürümüz Haydar Kılıç’ın misafirlerimizle sohbetinin ardından, Resim Bölüm Başkanımız Hakan Gültekin, resim ve müzik bölüm öğrencilerimiz rehberliğinde gezerek Okulumuz ve bölümleri hakkında bilgi aldılar. İlgileri için kendilerine teşekkür ederiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.