Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova TEMA’dan anlamlı etkinlik

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciği, anlamlı bir harekette bulunarak çok sayıda katılımcı ile birlikte Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’nin bahçesine merhum Kaan Tokay anısına fidan dikimi gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 06:50
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 06:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova TEMA’dan anlamlı etkinlik

Dünya Orman Haftası nedeniyle Yalova Güzel Sanatlar Lisesi bahçesinde TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği ile beraber fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinlik sayesinde, geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Kaan Tokay’ın adı yaşatılmaya devam edecek. Okul Müdürü Haydar Kılıç, Okul Müdür Yardımcısı Cansel Yılmaz ve TEMA Okul Sorumlusu Emine Baysal ile beraber öğrencilerin de katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte çok sayıda fidan dikimi gerçekleştirildi ve bu etkinliğin geleceğe umut olacağı belirtildi.

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir yaptığı açıklamada “Arkadaşlarıyla birlikte geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazasında genç yaşında hayatını kaybeden merhum Kaan Tokay adlı gencimizin babası Vakfımızla iletişime geçerek oğlunun anısını yaşatmak amacıyla fidan bağışında bulunmak isteğini dile getirdi. Biz de okullarımıza bunu duyurduk. Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Haydar Kılıç ve TEMA Okul Sorumlumuz Emine Baysal’dan gelen talep üzerine de fidanlarımızı bu okulumuza dikme kararı aldık. Değişik meyve ağaçlarından oluşan fidanlarımızı da merhum Kaan Tokay’ın adını ebediyen yaşatmak üzere okulumuzun bahçesine Öğretmenler ve Öğrencilerimizle birlikte diktik. Bu fidanları Vakfımıza bağışlayan hayırseverimiz başta olmak üzere Kadıköy Belediye Başkanlığımıza, Okul Müdürümüz Haydar Kılıç, Müdür Yardımcımız Cansel Yılmaz, Okul Sorumlumuz Emine Baysal ve tüm okul yönetimine ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Fidan Dikim etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde devam edecek. Yalova’mızda 12.000 Gönüllümüzle hep birlikte umut yeşertmeye devam edeceğiz.

Toprak Dedemizin sözüyle bitirmek istiyorum. “Olanın olmayana bilenin bilmeyene borcu var bu dünyada”

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.