Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TUFAG’ın yeni binası hızla büyüyor, tesiste yer alan bölümler netleşiyor

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin (TUFAG), çalışma salonu ve idari binadan oluşan yeni hizmet binasındaki inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 05:33
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 05:33
Kaynak: Serap Polat
TUFAG’ın yeni binası hızla büyüyor, tesiste yer alan bölümler netleşiyor

Safranyolu Karatepe Cami yanında bulunan yeni binanın son durumunu paylaşan Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Aydın Altıparmak, tesis hakkında bilgi de verdi. 2022 yılında temellerinin atılmasıyla inşaat çalışmalarına başlanan yeni binanın kaba inşaatı bitmiş durumda. 800 metrekare kapalı alan ve 1000 metrekare yeşil alan üzerine kurulan tesis büyük oranda tamamlandı.

TUFAG’ın yeni idari binası ve çalışma salonunun özellikleri hakkında bilgi veren TUFAG Başkanı Aydın Altıparmak, 2 dönüm arazi üzerine kurulan tesisin toplam 850 metrekare kapalı alana sahip olduğunu aktardı. Binada yer alan bölümleri açıklayan Başkan Altıparmak, çalışma salonunun 350 metrekare, kafeteryanın 100 metrekare, kostüm odasının 60 metrekare olduğu bilgisi paylaştı. Aydın Altıparmak ayrıca tesiste: soyunma odaları, müzik odası, eğitmen odası ve yönetim kurulu odası bölümlerinin olduğunu aktardı.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.