Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Musiki Derneği 40’ıncı yıl balosunu gerçekleştirdi

Yalova Musiki Derneği üyeleri, derneğin kuruluşunun 40’ıncı yılını baloda kutladı. dernek yönetimi tarafından emektar üyelere plaket takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 08:48
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Musiki Derneği 40’ıncı yıl balosunu gerçekleştirdi

Yalova Musiki Derneği, Yalova Sporium Tesislerinde kokteyl, yemek ve müzik ziyafetini içeren 40’ıncı yıl balosu düzenledi. Kadınların koyu renk tuvaletle, erkeklerin ise koyu renk takım elbiseyle katıldığı baloda, derneğe emek veren üyelere Dernek Başkanı Faruk Ömer Öskan tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Yıl sonuna kadar yapılacak kutlamalarda ödüller verilecek

Havuz başındaki kokteyl ile başlayan balo, yemek ve müzik dinletisi ile devam etti. Enstrümanlarını konuşturan ve birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerini seslendiren dernek üyeleri geceyi plaket töreniyle noktaladı. Emekleri 40 yıla dayanmış dernek üyelerine teşekkür belgesi ve plaket veren Yalova Musiki Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ömer Öskan, “Plaket ve teşekkür belgesi hak eden diğer arkadaşlarımıza da yıl sonuna kadar yapılacak diğer kutlamalarda ödüller vereceğiz. Derneğimizin bu günlere gelmesinde emek sahibi pek çok arkadaşımız var. Yalova Musiki Derneğine katkı sunan tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza, tüm üyelerimize, tüm koro arkadaşlarımıza, tüm sevenlerimize sonsuz teşekkürler.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.