Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Makine İhtisas OSB Öğrencileri ramazan ayında da unutmadı

Yalova Makine İhtisas OSB, ramazan ayında da pilot okulu olan Şehit Sercan Yazar MTAL öğrencilerini yalnız bırakmadı. Yüzlerce erzak kolisi öğrencilere dağıtıldı

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 04:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 04:50
Kaynak: Serap Polat
Yalova Makine İhtisas OSB Öğrencileri ramazan ayında da unutmadı

Yalova Makine İhtisas OSB, pilot okul olarak belirlediği Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne eğitim alanında destek sağlayarak mesleki eğitimin de ülkemizde gelişimine önemli katkılar sunuyor. Okula laboratuvarlar, eğitim araç ve gereçleri sağlayan OSB, mezun olan öğrencilere staj ve istihdam konularında da destek veriyor. Yalova Makine İhtisas OSB ramazan ayında da pilot okulunu ve okulun öğrencilerini yalnız bırakmadı.

OSB tarafından hazırlanan erzak kolileri Şehit Sercan Yazar MTAL’ne ulaştırılarak öğrencilere ve öğretmenlere dağıtıldı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım gerçekleştiren Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, “Pilot okulumuz Şehit Sercan Yazar MTAL öğrencilerimize ramazan kolilerimizi teslim ettik. Şimdiden afiyet olsun aslanlar. Pilot okulumuz başta olmak üzere, gücümüz yettikçe Yalova’mızdaki tüm meslek liselerimize destek olmaya devam edeceğiz. Meslek liseleri, memleket meselesi” dedi.

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.