Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KYGM Daire Başkanı Celal Uzun Yalova’da öğrencileri ziyaret etti

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, Beslenme Hizmetleri Daire Başkanı Celal Uzun, Yalova’da öğrencilerle birlikte iftar ve sahur programlarına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 03:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 03:16
Kaynak: Serap Polat
KYGM Daire Başkanı Celal Uzun Yalova’da öğrencileri ziyaret etti

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Yurt Hizmetleri Müdürlüğü görevini yapan Celal Uzun yapılan son atamalarla geçtiğimiz ay Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Öğrenci Beslenme Hizmetleri Dairesi Başkanlığına atandı. Yeni görevini titizlikle sürdüren Celal Uzun, sık sık farklı şehirlerdeki Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarını ziyaret ediyor.

“ÖĞRENCİLERİMİZLE İFTARIN VE SAHURUN BEREKETİNİ PAYLAŞTIK”

Yalova’da da öğrencilerle bir araya gelmeye önem veren Daire Başkanı Celal Uzun, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ile birlikte yurtları ziyaret etti. Yalova KYK Kız Öğrenci Yurdu, Çınarcık KYK Kız Öğrenci Yurdu ve Termal KYK Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret eden Celal Uzun öğrencilerle birlikte iftar yaptı. Sahur yemeğine de katılarak, öğrencilerin taleplerini dinleyen Uzun, “Yalova’da yurtlarımızdaki öğrencilerimizle iftarın ve sahurun bereketini, coşkusunu paylaştık.” diyerek öğrenci buluşmalarının devam edeceğini belirtti.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.