Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü Tıbbi Laboratuvar Çalışanları Haftasını kutladı

Her sene 22-28 Nisan tarihleri arasında kutlanan Tıbbi Laboratuvar Çalışanları Haftası dolayısıyla, Yalova İl Sağlık Müdürlüğü tarafından anlamlı bir mesaj yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 08:18
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova İl Sağlık Müdürlüğü Tıbbi Laboratuvar Çalışanları Haftasını kutladı

Her sene olduğu gibi bu sene de sağlık sektöründe kritik bir rol üstlenen tıbbi laboratuvar çalışanlarının emek ve özverilerini takdir eden Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, tıbbi laboratuvar çalışanlarının, tanı ve tedavi süreçlerindeki kilit rolüne dikkat çekti.

hastalıkların teşhis edilmesi ve tedavi süreçlerinin yönetilmesinde kritik bir rol oynayan tıbbi laboratuvar çalışanlarına, yayınladığı bir mesajda teşekkürlerini ileten Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, yapmış olduğu paylaşımda, ‘’Tıbbi tanı ve tedavinin etkin bir şekilde yürütmesine katkılar sunan, özveri ile görevini yapan tüm laborantlarımızın 22 - 28 Nisan Tıbbi Laboratuvar Çalışanları Haftası kutlu olsun’’ ifadelerine yer verdi.

Tıbbi laboratuvar çalışanları, bilindiği üzere sağlık hizmetleri için temel bir parça olup hastalıkların doğru tanı ve tedavi süreçlerinde kritik bir rol oynamaktadır. Yalova İl Sağlık Müdürlüğü'nün bu anlamlı haftayı kutlaması da tıbbi laboratuvar çalışanlarının emeklerinin ve öneminin bir kez daha hatırlanmasına neden oldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.