Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teşvikiye kapalı halı sahaya kavuşuyor

Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, beldede yapımı devam eden kapalı halı sahanın kısa süre içerisinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 06:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 06:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
Teşvikiye kapalı halı sahaya kavuşuyor

Bir süre önce beldedeki gençlerden gelen talepler doğrultusunda düğmeye basan Teşvikiye Belediyesi, beldeye bir kapalı hala saha yapmaya başlamıştı. Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, gençlerin rahat, modern ve güvenli bir ortamda spor yapmalarını önemsediklerini ve bu nedenle de gelen talepler sonrasında çalışmalara başladıklarını söyledi. Başkan Nurten, bu sayede gençlerin ihtiyaçlarından birisinin daha karşılanacağını belirtti.

ÇELİK KONSTRÜKSİYON MONTAJI TAMAMLANDI

Teşvikiye Belediyesi kapalı halı saha inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kapalı halı saha projesinde çelik konstrüksiyon makaslarının montajı tamamlandı. Çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanıyor. Yeni halı sahanın tamamlanmasıyla birlikte Teşvikiye'de spor yapmak isteyen gençler modern ve güvenli bir ortamda spor yapabilecekler. Kapalı halı saha projesinin tamamlanma tarihi ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Teşvikiye Belediyesi, projenin en kısa sürede tamamlanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.