Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uzmanlar Koleji Lisesi, kariyer günleriyle öğrencilerini geliştiriyor

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Hasan Ergenç, Uzmanlar Koleji tarafından düzenlenen Lise Kariyer Günleri kapsamında gençlere önemli bilgiler aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 07:16
Kaynak: Serap Polat
Uzmanlar Koleji Lisesi, kariyer günleriyle öğrencilerini geliştiriyor

Uzmanlar Koleji Lisesi, üniversiteye hazırlanan öğrencilerin meslek seçiminde doğru karar vermeleri adına kariyer günleri düzenliyor. Öğrencilerin tercih edeceği üniversite ve bölümler hakkında detaylı bilgi sahibi olması adına düzenlenen kariyer günlerinde, alanında uzman isimler kariyer yolculukları hakkında öğrencilere bilgi veriyor.

Bu kapsamda Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Hasan Ergenç ile okulun konferans salonunda bir araya gelen lise öğrencileri her yönüyle Tıp Bölümü hakkında bilgi edindi. Tercihini sağlık bölümlerinden yana kullanmak isteyen öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği söyleşide Başhekim Ergenç, gençlere Tıp Fakültesindeki eğitim süreçlerini ve doktorluk mesleğinin tüm yönlerini anlattı. Her yıl Tıp Fakültelerine en fazla öğrenci kazandıran Uzmanlar Koleji’nin öğrencileri, Hasan Ergenç'e merak ettikleri tüm konular hakkında soru sorarak, söyleşiyi dikkatle takip etti.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.