Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova hastane kadrosuna bir hekim daha katıldı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gastroenteroloji Uzmanı Doktor Kenan Özendi’yi kadrosuna kattı. Özendi, hastanede hasta kabulüne başladı

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova hastane kadrosuna bir hekim daha katıldı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hastane kadrosuna katılan son hekim ise Gastroenteroloji Uzmanı Doktor Kenan Özendi oldu. Özendi’nin, hastanede hasta kabulüne başladığını duyuruldu.

Konuyla ilgili hastaneden yapılan açıklamada, hastanenin uzman hekim kadrosunun her geçen gün güçlendiği belirtildi. Açıklamada, “Hastanemizde doktor kadromuz her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Gastroenteroloji Uzmanı Doktor Kenan Özendi hasta kabulüne başlamışlardır. Sağlık Bakanlığımız MHRS veya 182 telefon hattından randevu alarak muayene olabilirsiniz. Doktorlarımıza hoş geldiniz der başarılar dileriz” denildi.

Hastanede görevli tüm kadronun Yalova halkı için canla başla çalıştığı vurgulanan açıklamada, hastanenin gerek hekim kadrosu ve gerekse teknik donanımını arttırıp geliştirerek Yalovalılara daha iyi ve hızlı hizmet etme gayreti içerisinde olduğu ifade edildi. Açıklamada, “Hastanemiz gerek hekim kadrosu ve gerekse teknik donanımını arttırıp geliştirerek Yalovalılara daha iyi ve hızlı hizmet etme gayreti içerisinde olmaktadır. Yeni başlayan doktor arkadaşlarımıza hoş geldiniz der hayırlı olmasını temenni ederiz” denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.