Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat’ın cezaevi yaşantısından haber var

Pazar gününden bu yana Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Dilan Polat ve ablası Sıla Doğu’nun cezaevi yaşantısı oldukça merak ediliyor. Sosyal medyada konuya dair birçok iddia dolaşırken cezaevinde olan ikiliden yeni haberler geldi. Edinilen bilgilere göre Dilan Polat’ın cezaevinde hiç kimseyle konuşmadığı ve sağlık durumunun iyi olmadığı öğrenildi. Tek kişilik hücre talebinde bulunan Polat’ın talebinin reddedildiği öğrenildi işte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Dilan Polat’ın cezaevi yaşantısından haber var

Bütün Türkiye’nin yakından takip ettiği Polat ailesi davasında son olarak hakim karar vermiş ve aralarında Engin Polat, Dilan Polat ve Sıla Doğu’nun da olduğu 12 kişi tutuklanarak Marmara Cezaevi’ne götürülmüştü. 5 Kasım Pazar gününden bu yana cezaevinde olan Dilan Polat’ın cezaevi yaşantısı oldukça merak ediliyor. Polat’ın cezaevinde giyeceği kıyafetlerden harcayacağı paraya kadar birçok detay ortaya çıkmıştı.

Öte yandan son alınan bilgilere göre Dilan Polat'ın cezaevinde kimseyle konuşmadığı ve sürekli pijamalarla dolaştığı, ablası Sıla Doğu'nun ise antidepresan istediği ve bir başka tutukluyla kavga ettiği öğrenildi.

Sürekli sigara içiyor bağışıklığı çöktü

Pazar gününden bu yana cezaevinde olan Dilan Polat’ın yemekleri beğenmediği için hiçbir şey yemediği ve çok sigara içtiği, bu nedenle bağışıklık sisteminin çöktüğü belirtildi.

Dışarıdayken günlük 1 milyon TL harcadığını söyleyen ancak cezaevindeki bir aylık bütçesi 2 bin 500 TL olan Dilan Polat, ayda üç kez kapalı bir kez de açık görüşe çıkabilecek.

Ayrıca Polat’ın ağrıları sebebiyle doktora üç kez muayene olduğu ve orta kulak iltihabı olduğu da öğrenildi.

Polat’ın koğuşta hiç kimseyle konuşmadığı ve tek kişilik hücrede kalmak için cezaevi yönetimine talepte bulunduğu öğrenildi. İsteği reddedilen Dilan Polat’ın bütün gün koğuşta pijamalarıyla dolaştığı, soruları yanıtlamadığı öğrenildi.

Antidepresan istedi

Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu’nun ise cezaevinde bulunan psikiyatri servisine başvurarak yeşil reçeteli ağır antidepresanlar istediği bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Sıla Doğu’nun cezaevinde bulunan tutuklular ile kavga ettiği bilgisine de ulaşıldı. Havalandırma saatinde bir tutuklu, Sıla Doğu’ya “Sosyetik hırsızlar da burada” dedi.

Duruma öfkelenen Doğu, kadın tutuklunun üzerine yürüdü. İnfaz koruma memurları ise kavgayı zorlukla ayırdı.

Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.