Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kreşi’nde ilk karne heyecanı yaşandı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kreşindeki minikler ilk karne heyecanı yaşadılar. Minikler karnelerini Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç ve hastane yöneticilerinin elinden aldılar.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2024 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2024 12:40
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kreşi’nde ilk karne heyecanı yaşandı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yer alan kreşteki minikler, yarıyıl tatiline girmeden önce karne heyecanı yaşadılar. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç ve hastane yöneticileri, kreşte düzenlenen törende miniklere karnelerini dağıttılar.

Tören sırasında miniklerle ve kreş öğretmenleri ile uzun uzun sohbet eden Ergenç ve beraberindekiler, miniklere tatilde bol bol dinlenmelerini, kitap okumalarını ve oyun oynamalarını tavsiye ettiler. Ayrıca, minikleri ve öğretmenleri tebrik ederek, başarılı bir eğitim hayatı dileğinde bulundular. Kreşteki ilk karne heyecanına ortak olan hastane yöneticileri, kreşin ev sıcaklığında bir ortam sunduğunu ve hem hastane çalışanlarının hem de çocukların mutlu olduğunu belirttiler. Kreşin, hastane bünyesinde verdiği eğitim ve hizmetlerle örnek bir kurum olduğunun da altı çizildi.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.