Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDI Yalova VIP evinde mağlup

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz HDI Yalova VIP, kendi evinde çıktığı FB Alagöz karşılaşmasında 60-61’lik skorla mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2024 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2024 12:16
Kaynak: Yalova Hayat
HDI Yalova VIP evinde mağlup

HDI Yalova VIP, üst üste aldığı ikinci mağlubiyetini yaşadı. Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi 19.hafta mücadelelerinde kendi evinde çıkmış olduğu karşılaşmadan FB Alagöz karşısında mağlubiyet yaşadı. Yalova temsilcileri böylelikle çıkmış olduğu 19 maçta aldığı 9 galibiyetin yanına 10.mağlubiyetini ekledi. Bu sezon ligde beklediği performansı sergileyemeyen HDI Yalova VIP için işler pek iyi gitmiyor. Ligin bitmesine 3 hafta kalmışken temsilcilerimiz 9 galibiyet ve 10 mağlubiyet ile toplamış olduğu 28 puan ile beraber ligin 8.sırasında yer alıyor. FB Alagöz için de işlerin pek rayında gitmediğini söyleyebiliriz. Deplasmanda galip geldiği HDI Yalova VIP maçı sonrasında 8 galibiyete ulaşan FB Alagöz 19 maçta toplamış olduğu 27 puan ile 9.sırada yer aldı.

İlk yarı FB Alagöz’ün oldu

Ligin 19. haftasında Yalova VİP, Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim’i konuk etti. 90. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelede, düdük çalan isimler Şeyda Kurden Aktaş, Anıl Veziroğlu ve Süleyman Tepe oldu. İlk periyottan itibaren büyük bir çekişme ile devam eden maçın, 1.çeyreğinde temsilcilerimiz, FB Alagöz karşısında 11-14’lük skorla geriye düştü. İkinci periyotta da istediği performansı sergileyemeyen HDI Yalova VIP ilk yarıyı 23-33 geride kapattı.

 HDI Yalova VIP 1 sayı ile mağlup

Maçın ikinci yarısının başlaması ile birlikte temsilcilerimiz tempoyu yükselterek rekip potada tamı tamına 20 sayı görmeyi başardı. Attığı 20 sayı ile beraber kendi potasında da 21 sayı gören HDI Yalova VIP maçta son çeyreğe 43-54’lük skorla 11 sayı geride başladı. Maçın son periyodunda rakibi karşısında sahada devleşen temsilcilerimizin tüm çabalarına rağmen maçın sonucu değişmedi. Son periyotta potasını adeta sayıya kapatarak kendi potasında sadece 7 sayı gören HDI Yalova VIP buna karşılık rakip potaya tamı tamına 17 sayı attı. Son periyottaki üstün performansa rağmen sonuç değişmedi ve temsilcilerimiz sahadan 60-61’lik skorla mağlup ayrıldı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.