Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Termal kaplıcalarda sömestr yoğunluğu

Yalova’nın Termal ilçesinde yer alan ve Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen kaplıcalar, yarıyıl tatili için öğrenci ve ailelerin akınına uğradı. Tesisler, yüzde 100 doluluğa ulaşarak tam kapasite çalışmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2024 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2024 12:18
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova Termal kaplıcalarda sömestr yoğunluğu

Termal kaplıcaları tatilcilerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Bu çerçevede 15 günlük sömestr tatilinin başlaması Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Termal Kaplıcalarında da yoğunluğa neden oldu. 3 büyük metropolün ortasında yer alan ve adeta bir vahayı andıran Termal ilçesi yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlerin ilk tercihi oldu. Bu çerçevede Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Termal Kaplıcaları da yüzde 100 doluluk oranını yakaladı. Konuyla ilgili bilgi veren Termal Kaplıcaları İşletme Müdür Yardımcısı Ümit Gürbüzoğlu, “Tatil olduğu için konaklamalı misafirlerimizin oranı yüksek. Şu anda yüzde 90 doluluğa ulaştık. Hafta sonuna yüzde 100 dolulukla gireceğimize inanıyoruz. Çocuklar tabii ki çok stresli bir dönem yaşadı. Burada hem şifalı sulardan yararlanacak hem de oksijen seviyeleri yüksek tesisimizde dinlenecekler. Aileler de onlar mutlu olduğu zaman daha mutlu olacaklardır. Tatilde onları burada görmekten biz de kıvanç duyuyoruz.” diye konuştu.

Tesislerde çocukları ile birlikte gelen vatandaşlar ise Termal’i çok sevdiklerini ve kaplıca suyunda yüzmekten keyif aldıklarını belirttiler. Vatandaşlar Termal ilçesinin şifalı sıcak suları, doğası ve tesislerde sunulan muhteşem hizmeti ile herkesin görmesi gereken bir yer olduğunun altını çizdiler.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.