Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da halkı teröre karşı bilgilendiriyorlar

Yalova Emniyet Müdürlüğü, terör örgütlerinin eleman temin etmelerinin engellenmesi ve terörizm konusunda toplumda farkındalık oluşturulması amacıyla çeşitli faaliyetler yürütüyor

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 05:30
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 05:30
Kaynak: Serap Polat
Yalova’da halkı teröre karşı bilgilendiriyorlar

Yalova Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği (BÖF) tarafından yürütülen Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz Projesi kapsamında, vatandaşlara terör örgütleri ve terörle mücadele konusunda bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, Yalova İDO Feribot Terminalinde seyahat edecek vatandaşlara yönelik yapılan faaliyette toplamda 330 kişiye, Altınova ilçesinde bulunan 4 tersane ziyareti gerçekleştirerek toplamda 280 kişiye ulaşılarak, terör örgütleri konusunda toplumda farkındalık oluşturulması, terörle mücadelede halk desteğinin önemi gibi konularda halk bilgilendirildi. Proje kapsamında vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi.

‘Bilgilendirme Faaliyetleri’, ‘Sosyal Faaliyetler’ ve ‘Ailelerle Yürütülen Çalışmalar’ olmak üzere üç ana başlık altında yürütülen faaliyetler, terör örgütlerinin eleman temin etmelerinin engellenmesi, örgüt mensuplarının teslim olmalarının sağlanması, terörizm ve terör örgütleri konusunda toplumda farkındalık oluşturulması, şiddete varan aşırılıkların önlenmesini amaçlıyor.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği, terör örgütlerinin zararlı faaliyetlerine karşı koruma amacıyla stant, konferans, sosyal ve kültürel etkinlikleri aralıksız sürdürüyor.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.