Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay kadın çalışanları unutmadı

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, belediye çalışanları ile bir araya geldi. Kadın çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Canbay, tüm personele de çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 11:48
Kaynak: Yalova Hayat
Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay kadın çalışanları unutmadı

Her 8 Mart’ta olduğu gibi bu yıl da Dünya Kadınlar Günü’nde Subaşı Belediyesi’nin kadın personelleri, Belediye Başkanı Turan Canbay tarafından ziyaret edildi. Başkan Canbay, belediyenin çeşitli birimlerinde çalışan kadın personeliyle buluşarak, günün anısına çiçek hediye etti.

Tüm personele çalışmalarında kolaylıklar dileyen Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Toplumumuzun her kademesinde en ön saflarda yer alan kadınlarımız, belediyemizin de en önemli gücü. Belediyede görev yapan kadın personelimizi ve beldemizin tek kadın muhtarının, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladık. Subaşımıza hizmet etmek için özveriyle görev yapan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz, büyük bir aileyiz. Bu ailenin her bir ferdi, başımın tacıdır. Allah, hepsinden razı olsun.” dedi.
Başkan Canbay’ın ziyaretinden ve bu güzel jesti nedeniyle memnuniyetini paylaşan belediye çalışanları da kendisine teşekkür etti.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.