Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Milletvekili Akyol sözünü tuttu

Geçtiğimiz seçim döneminde Armutlu Fıstıklı Köyü’nün kadınlarına söz veren AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol sözünü tuttu

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 11:40
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova Milletvekili Akyol sözünü tuttu

53 yıldır kadınların girmediği köy kahvesine Vekil Meliha Akyol’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve geçtiğimiz seçim döneminde verdiği sözü yerine getirmesi sebebiyle Fıstıklı Köy Kahvesinde kadınlarla çay içip sohbet etti. Köy kadınlarıyla bir araya gelen Akyol, geçtiğimiz 53 yıldan sonra ilk kez meydan kahvesinde buluşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Akyol, 20 yıldır siyasi, sosyal ve ekonomik alanda kadınların kazanımlarının artırılması için çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti kadrolarının bugüne kadar verdikleri her sözü yerine getirdiğini belirterek, “Kadınlarımız da bu haklı gururun karşılığını her seçim döneminde AK Partimizi iktidara getirerek, büyük destekleriyle taçlandırmışlardır. Bizleri yoğun sevgi seli ve coşkuyla karşılayıp ağırlayan tüm kadınlarımıza şükranlarımı sunuyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
 

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.