Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Belediye Başkanı Canbay sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla belde de görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 15:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
Subaşı Belediye Başkanı Canbay sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Subaşı belediye başkan adayı olan ve hali hazırda göreve devam eden Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarının yanında oldu. Belde de faaliyet gösteren Aile Sağlık Merkezi'nde görev yapan tüm doktorları, hemşireleri ve belde de yer alan eczacıları ziyaret eden Canbay, Sağlık çalışanlarının öneminden bahsetti ve ‘’Hakkınızı asla ödeyemeyiz, iyi ki varsınız’’ dedi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde sağlık çalışanlarına çiçek takdim ederek bayramlarını kutlayan Canbay sözlerinde, ‘’Subaşımızın, Aile Sağlık Merkezi'nde görev yapan tüm doktorları ve hemşireleri ziyaret ettim. Aynı zamanda beldemizde hizmet veren eczanede çalışan eczacıları da unutmadık. Bu kutsal görevi büyük fedakarlıklarla yerine getiren, gece gündüz demeden çalışan, sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.